Confirmen els primers casos de coronavirus a Tarragona: quatre persones afectades

Tarragona i Lleida eren les úniques demarcacions que encara no tenien casos confirmats

El coronavirus ha arribat a la demarcació de Tarragona. Des del Departament de Salut s'han confirmat els primers quatre casos a les comarques tarragonines. Una dona de 79 anys i la seva filla de 45, de Cambrils, s'haurien contagiat a Bèlgica.

 

Els altres dos casos són dos veïns de Salou, una dona de 60 i el seu marit, de 54, contagiats amb relació a un cas de Vitòria. En els quatre casos d'infecció per coronavirus, les persones es troben aïllades a casa seva i estables, on se'ls seguirà fent un seguiment mèdic. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Des de l'inici de l'arribada de l'epidèmia a Catalunya havien estat constants els rumors sobre un possible cas a la demarcació, però fins a avui Lleida i Tarragona havien restat lliures de contagis. Aquest dimarts 10 de març, però, la ratxa s'ha trencat i la Conselleria de Salut ha confirmat els primers casos de coronavirus a la província de Tarragona.

 

128 contagiats per coronavirus a Catalunya

El coronavirus ha sumat 35 víctimes mortals a tot l'Estat espanyol, incloent-n'hi tres a Catalunya. Amb les quatre persones infectades pel virus a la demarcació de Tarragona, a la regió catalana hi ha 128 casos positius del virus, essent la quarta comunitat amb més casos, per darrere de la Rioja, el País Basc i Madrid, on n'hi ha més amb molta diferència de la resta. Segons les últimes dades de Salut Pública, hi ha hagut 135 persones que estaven afectades pel Covid-19 que han rebut l'alta, després de no presentar símptomes.

 

El Consell de Ministres ja ha pres les primeres mesures dràstiques per evitar més casos de contagis i ha suspès tots els viatges entre Espanya i Itàlia, així com els de l'Imserso, sent les persones grans un dels col·lectius de risc. Els esdeveniments esportius es jugaran a porta tancada, sense públic, i amb la gent indispensable per poder realitzar l'activitat.

 

També et pot interessar...

"🏭 ALERTA: La nova amenaça de CCOO si no canvien les coses a la petroquímica de TGN" "🚚 La bona notícia que acaba de donar el Port de Tarragona!"