La demarcació de Tarragona augmenta a 191 els casos positius i 5 els morts per coronavirus

Les darreres dades facilitades per Salut eren de divendres, quan hi havia 2 morts i 77 positius
L'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha registrat tres morts per coronavirus durant el cap de setmana. | Àngel Ullate
 

El Departament de Salut ha actualitzat les dades oficials dels casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre. L'última dada facilitada va ser el divendres 20 de març, quan constaven 77 casos positius i dues persones mortes, una d'elles a Tarragona i l'altra a les Terres de l'Ebre. En tan sols dos dies, la xifra ha passat a 191 casos positius i cinc morts.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Així doncs, durant aquests dos dies, tres persones van perdre la vida a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, les quals serien un home de 75 anys, un home de 82 anys i un altre home de 83 anys. Al Camp de Tarragona s'han confirmat també durant aquests dos dies 86 casos nous de la Covid-19, dels quals 24 es mantenen ingressats a l'UCI tot i que no s'especifica en quina zona.

 

A les Terres de l'Ebre durant aquests dos dies s'han confirmat sis casos nous, elevant a 28 els acumulats a la zona, i no s'ha registrat cap defunció més. Dels casos nous, 13 persones es troben hospitalitzades i 5 d'elles concretament a l'UCI.

 

Les últimes dades a Catalunya i Espanya

Les darreres dades facilitades també han deixat 1.221 positius nous arreu de les comarques catalanes i la xifra de contagiats total s’enfila fins als 5.925. Al conjunt de l’Estat espanyol, els casos positius per coronavirus ja són gairebé 30.000, amb més de 1.700 morts, una situació tràgica que ha comportat l'enduriment de l'estat d'alarma amb noves mesures i l'extensió de la seva durada.

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana