Dia tràgic a Tarragona: 9 morts per la Covid-19 el dia que baixen els nous positius

Hi ha 688 contagiats per la Covid-19 i 41 èxitus
Creixen, però més a poc a poc, els positius a Tarragona | Àngel Ullate

 

La crisi del coronavirus SARS-CoV-2 creix més a poc a poc a la demarcació de Tarragona. El balanç de nous casos de la Covid-19 al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre ha estat de 32 positius nous, elevant la xifra a 688. Pel que fa als èxitus causats pel coronavirus ha estat un dia tràgic, amb 9 nous morts per la malaltia, situant la xifra a 41.

 

A les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels centres hospitalaris tarragonins s'han reduït en respecte als d'ahir dilluns i n'hi ha ingressats 60, una desena menys. Als hospitals, fora de les UCI, hi ha 300 persones amb positiu per coronavirus.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Nou morts per la Covid-19

La petita part positiva, si és que n'hi ha, de la crisi del coronavirus a Tarragona és la reducció de nous positius que hi ha hagut a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i a la de les Terres de l'Ebre. Aquest dimarts només hi ha hagut 32 nous malalts per la Covid-19, menys de la meitat dels nous contagiats del dilluns. La xifra se situa en 688 infectats pel virus.

 

Al Camp de Tarragona aquest dimarts s'han confirmat 29 positius nous, elevant a 591 el nombre de casos acumulats. D'aquests, 266 es troben ingressats i 52 dels quals, a la UCI. La part tràgica ha estat els 8 morts, elevant a 36 el nombre d'èxitus a la demarcació.

 

Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, només hi ha hagut 3 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 97 el nombre de positius acumulats i mantenint-se per sota del centenar d'infectats. D'aquests, 34 estan hospitalitzats, 8 d'ells a la UCI. Aquest dimarts hi ha hagut 1 èxitus, elevant la xifra a 5 morts.

 

El cas de la Residència Ballús

A la Residència Ballús de Valls hi ha un brot de coronavirus. En total, hi ha 35 casos de residents confirmats infectats per la Covid-19. Aquest dimarts, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat que s'eleven a 7 els èxitus acumulats. Hi ha 3 persones infectades que són professionals sanitàries.