Imatge d'arxiu d'una oficina de Correus

Els clients de Banco Santander ja poden treure diners a les oficines de Correus de Tarragona

Un total de 185 punts d'atenció de la demarcació ja disposen del servei

L'acord signat entre Correus i Banco Santander ja està plenament operatiu i, actualment, 185 oficines de les comarques de Tarragona ja presten els serveis d'ingrés i retirada de diners en efectiu als clients de l'entitat bancària. De la mateixa manera, arreu de l'Estat són un total de 4.675 punts d'atenció ciutadana —2.393 oficines i 2.282 punts d'atenció rural— que ja disposen del servei.

A partir d'aquest moment, els clients del banc poden realitzar les seves operacions bàsiques en les oficines de Correus i els carters poden enviar diners a qualsevol domicili d'Espanya.

Aquesta última opció està integrada en l'aplicació del banc per als clients que la utilitzin; la resta només necessita una targeta bancària de Banco Santander i el document d'identitat per a poder realitzar aquest tipus d'operacions des de qualsevol oficina de Correus.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'operació serà gratuïta per als clients del banc en les oficines de Correus situades en municipis on l'entitat no té presència física i amb un màxim de dues operacions per mes.

En el 75% dels municipis amb menys de 1.000 habitants on el banc no és present existeix un punt d'atenció de Correus, la qual cosa permetrà a Santander arribar al 66% de la població que fins ara no disposava d'un servei d'efectiu al seu municipi. Aquest model, que ja se segueix amb gran èxit  en altres països com el Regne Unit, permetrà beneficiar-se a una part majoritària de la població que fins ara no tenia accés a aquests serveis. Catalunya, Andalusia, Castella-la Manxa, Extremadura i Castella i Lleó seran les comunitats més beneficiades.

L'acord es va signar el mes de setembre passat de 2020 pel president de Correus, Juan Manuel Serrano, i el conseller delegat de Santander Espanya, Rami Aboukhair, i estava previst posar-lo en marxa durant el primer trimestre d'enguany.