GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El neuromarketing i el Business Intelligence protagonitzen els nous Meet Up del Clúster TIC

Tots ells es faran al Tecnoparc de la mà d'especialistes en cada sector
Les ponències estan focalitzades en el món del màrqueting, ecommerce i Business Intelligence  | Tarragonadigital

 

El Clúster TIC Catalunya Sud ha preparat quatre nous Meet Up, que se celebraran durant els mesos de març i abril d'aquest 2019. Les quatre propostes se centren en el món del màrqueting, el comerç electrònic o ecommerce i en el Business Intelligence. L'associació s'encarrega de vetllar pel sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.

 

Així doncs, l'associació impulsa de manera periòdica diversos Meet Up, que són conferències o ponències a porta oberta en les quals es presenten àmbits molt diversos del sector de la comunicació. Des d'estratègies comunicatives fins a programes i materials necessàris per a poder desenvolupar l'exercisi professional. Totes elles són celebrades a la Sala Creativa, Tecnoparc de Reus.

 

Els quatre Meet Up que encetaran la primavera

El dijous 21 de març, a les 19.00 hores del vespre, se celebrarà el Meet Up 'La psicologia del marketing (neuromarketing)' a càrrec d'Ivet Martínez. Donarà a conèixer un dels aspectes més desconeguts del món del màrqueting i, alhora, més importants. Així doncs, farà apel·lació als sentiments i emocions que els clients experimenten a través del màrqueting que reben per part de les empreses. Saber gestionar aquests sentiments resulta primordial per a poder establir les metes empresarials i, per descomptat, per complir els objectius establerts.

 

El neuromarketing és una de les disciplines més importants en el món del comerç | Tarragonadigital

 

Ivet Martínez, conferenciant de 'La psicologia del marketing (neuromarketing)' és coach en Programació Neurolingüística, formador i estratega comercial. A més, és Educador Emocional i accelerador de vendes. 

 

El segon Meet Up arribarà el dimarts 26 de març. 'Prestashop 1.7. Crea la teva botiga online en 2 hores' és el nom de la segona ponència, que tindrà lloc, també, a les 19.00 hores. Prestashop és ja tot un referent de plataforma de comerç electrònic. És per això, que resulta de vital importància saber-ne fer un ús correcte en cas de disposar d'una botiga online. 

 

Aquest Meet Up ensenyarà a tots els presents a crear la seva botiga online a través de Prestashop en només dues hores, mostrant així la facilitat d'ús i de desenvolupament de la plataforma. A més, durant la jornada s'establiran els sis passos principals a seguir per a poder crear un ecommerce de manera ràpida i senzilla. Fernando Sánchez Izquierdo serà l'encarregat de dur a terme la jornada, el qual compta amb una llarga trajectòria com a enginyer informàtic i doctor en Tecnologia Educativa, dissenyador web i comerç electrònic i professor de cicles formatius.

Les ponències faran ressò de les noves tecnologies de la comunicació | tarragonadigital

 

Només un dia més tard, se celebrarà el Meet Up que donarà fi al mes de març, el dia 27. En aquest cas, la sessió serà teorico-pràctica, en la qual es farà especial esment al Business Intelligence. 'Millora la presa de decisions a l'empresa amb els quadres de comandament QLIK' és el nom del tercer Meet Up que organitza el Clúster TIC Catalunya Sud.

 

El ponent serà Pere Martí Agut, enginyer informàtic i MBA i fundador de 'What About Technologies'. La  jornada comptarà amb una prova de conceptes posterior a l'explicació introductòria que ensenyarà a tots els assistents a desenvolupar solucions analítiques de manera senzilla.

 

'Optimitza l'anàlisi de dades amb els quadres de comandament de Power BI' és el Meet Up que donarà la benvinguda a l'abril. Tindrà lloc el dijous dia 11, de nou a les 19.00 hores del vespre. En aquesta jornada també es parlarà del Business Intelligence, però, en aquest cas, la tecnologia que es tractarà serà la Power BI. De la mateixa manera que en la jornada anterior, el Meet Up comptarà amb una part pràctica, en la qual tots els assistents, tutoritzats pel ponent, podran posar en manifest els coneixements adquirits.

La tecnologia Power BI és utilitzada en el Business Intelligence | Tarragonadigital

 

Pere Martí Agut, també ponent del Meet Up 'Millora la presa de decisions a l'empresa amb els quadres de comandament QLIK', serà l'encarregat, de nou, de dur a terme aquesta jornada.