Imatge d'arxiu d'un tren OUIGO

Surten a la venda els primers bitllets 'low cost' amb sortida des de Tarragona

La companyia Ouigo ven bitllets entre el 27 de maig i 3 d'octubre del 2021

L'operador 'low cost' Ouigo ja ha tret a la venda els primers bitllets per iniciar el seu trajecte des del Camp de Tarragona fins a Madrid, Saragossa i Barcelona: el 27 de maig de 2021. Tot i això, la companyia francesa SNCF té la intenció d'iniciar els viatges entre Barcelona i Madrid el 15 de març.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'estació del Camp de Tarragona, a la Secuita, comptarà amb dos trens que pararan cada dia, de dilluns a diumenge. Un en direcció a Madrid, que sortirà a les 11.07 hores, amb una durada de 2 hores i 18 minuts,  i un altre cap a Barcelona amb sortida a les 11.05 hores, que durarà 36 minuts. Els bitllets ja estan disponible a la pàgina web d'Ouigo i n'hi ha des del 27 de maig fins al 3 d'octubre.

El trajecte principal serà entre Madrid i Barcelona, de dues hores i 30 minuts, i comptarà amb 10 sortides diàries i parades a Tarragona i Saragossa. A més, la companyia preveu arribar a ciutats com València, Alacant, Sevilla i Màlaga. Els combois tindran dues alçades per a 509 passatgers amb servei de cafeteria. En la tarifa de 9 euros es permet equipatge de mà i de cabina, a més de l'opció de canviar el titular del bitllet fins al dia previ al viatge. Els menors de 3 anys viatjaran gratis i els nens d'entre 4 i 13 anys ho faran amb una tarifa de 5 euros.


Comentaris