FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

Dácil presenta 'Mamma Shark' amb tres concerts a Tarragona

La cantant i compositora catalana farà tres actuacions durant el mes de març a la regió de Tarragona
Dácil presenta el seu disc 'Mamma Shark' en diverses sales de Tarragona | Cedida

 

La cantant i compositora Dácil ha estrenat el seu tercer disc 'Mamma Shark' i estarà de promoció per la regió de Tarragona durant aquest mes de març. Produït per Marc Parrot i gravat a l'estudi Grabaciones Silvestres, aquest nou disc té el pop com estètica principal de les seves cançons, però beu d'altres gèneres com la música moderna, el jazz i la música contemporània. Aquesta nova creació de Dácil està essent aclamada per la crítica i el públic en escenaris de renom.

 

 

Dácil i el seu 'Mamma Shark' a Tarragona

Dácil significa «filla del rei» i és d'origen guanxe, de l'Illa de Tenerife, d'on ella va néixer. L'artista, originària de les Canàries, va créixer a Barcelona, on va estudiar cant jazz a l'escola Superior de Música de Catalunya. Aquí va ser on va conèixer als músics amb qui va enregistrar els seus tres discs: Criatures, El Círculo del Amor i Mamma Shark.

 

El darrer disc, 'Mamma Shark' va ser presentat durant el setembre de l'any passat i, en aquesta nova gira, realitzarà tres concerts en sales de la regió de Tarragona. La primera actuació de Dácil serà el pròxim dissabte 9 de març a La Traviesa de Torredembarra, a les 21 hores.

 

Després d'aquest concert, l'artista tornarà al territori el divendres 22 de març a l'STONE Rock 'n' Roll Bar de Tarragona. El darrer concert que té actualment programat és el del dissabte 23 de març al Restaurant Faristol d'Altafulla. Totes dues actuacions seran a les 21 hores. 

 

El pop és la seva estètica principal, però bevent d'altres gèneres de la música moderna, jazz o contemporània | Cedida