Imatge d'arxiu d'una oficina de Correus

Correus ofereix més de 2.000 llocs de treball a Tarragona

Es poden presentar les sol·licituds fins al 17 de febrer

Correus  ha començat a constituir les noves Borses de Treball per la cobertura temporal de 128.021 llocs operatius a Espanya. Fins a la data, ja s'han inscrit 119.934 persones i el termini per presentar les sol·licituds s'allarga fins al pròxim 17 de febrer. A Tarragona, en concret, s'han obert 2.612 places a la borsa.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'objectiu de les borses és la cobertura del treball temporal de personal operatiu, amb els perfils de candidats adequats per atendre les noves demandes dels clients i l'evolució del mercat postal i de paqueteria. Per això, es valorarà tant l'experiència com altres mèrits relatius a formació, idiomes, competències digitals, entre altres. 

A les bases de Correus es pot consultar tota la informació  relativa als requisits i mèrits que els aspirants han de reunir perquè siguin valorats: antiguitat i acompliment, nota obtinguda en l'últim examen d'ingrés, cursos de formació, permisos de conducció, llengües oficials autonòmiques i anglès i formació acadèmica. 

Els aspirats poden sol·licitar  una o dues borses de treball de la mateixa província  o província limítrofa, segons els diferents llocs i places per modalitat de jornada. Les categories  que es poden optar son atenció al client, agent/classificació, repartiment 1 i serveis rurals motoritzats, repartiment 2 i serveis rurals no motoritzats. En cada una es pot escollir fins a dues modalitats  de jornada entre temps complet, parcial amb distribució diària o parcial per dies. 

Els candidats han d'adjuntar els documents  que acrediten els mèrits relatius a la seva titulació acadèmica, anglès i llengua oficial autonòmica a la seva sol·licitud. Entre les dades personals també han d'indicar el telèfon mòbil i correu electrònic per fer la gestió i rebre les ofertes de treball. A més, les persones que ja estan inscrites a les borses de treball, també s'han d'inscriure.