Dos tècnics de Creu Roja traslladen una persona a l'Hospital de Móra d'Ebre durant el temporal

La Creu Roja es multiplica per atendre les emergències durant les pitjors hores del temporal arreu de TGN

Garanteixen els aliments, transport, atenció sanitària o sostre | Més de 700 trucades per detectar possibles necessitats durant el cap de setmana

Durant les pitjors hores del temporal  de fred i vent a les comarques d'interior de Tarragona i les Terres de l'Ebre, la Creu Roja ha tornat a desplegar les ales per arribar fins allà on algú hi ha d'arribar. L'entitat solidària  ha activat tots els seus recursos humans i logístics i els ha posat a disposició de les autoritats per atendre les emergències  més urgents que s'han pogut produir en mig de les dificultats d'una nevada  intensa que ha posat en escac a desenes de poblacions del territori.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des del passat divendres, quan van començar a fer-se notar les primeres incidències  de la borrasca, els tècnics i voluntaris de la Creu Roja de Tarragona s'han posat a disposició per al que calgués i han realitzat més de 700 trucades  a persones vulnerables per tal de detectar possibles necessitats  a cobrir o possibles incidències a reparar per tal de garantir-los una atenció  adequada en tot moment. Fins a vint persones i un total de vuit vehicles  han format part de l'operació.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquests dies, la Creu Roja ha facilitat  trasllats hospitalaris, ha donat sostre a més de 30 persones que no en tenen a l'alberg provisional del Palau Firal de Tarragona, ha garantit els aliments i l'avituallament a desenes d'usuaris incomunicats i a 150 camioners atrapats a l'àrea de servei de la Bisbal del Penedès i s'ha encarregat, fins i tot, de traslladar bombones d'oxigen a un domicili particular del Priorat per tal d'arribar allà on havia d'arribar. En mig de les dificultats, sempre hi són. Plogui o nevi, hi són. Aquest cap de setmana, la Creu Roja tampoc ha fallat a qui més els ha tornat a necessitar.