La Creu Roja incorporarà 125 socorristes que han superat la selecció marcada pel coronavirus

S'ha suprimit la prova de rescat per evitar el contacte directe i les avaluacions físiques s'han fet de forma individual
Un dels aspirants a socorrista fent una de les proves de selecció de la Creu Roja | acn

La Creu Roja incorporarà 125 socorristes que ha seleccionat en les proves fetes aquest cap de setmana a la platja de l'Arrabassada de Tarragona. Enguany, arran de la pandèmia, les proves s'han readaptat.

Així, pel que fa a les físiques, s'han mantingut la prova de reanimació RCP i la duatló, mentre que s'ha suprimit la prova de rescat per evitar el contacte directe amb la persona voluntària que feia el paper de víctima. A diferència d'altres anys, en què les proves es feien en grups de deu persones, aquest any s'han realitzat de forma individual. A més, els exàmens teòrics s'han fet telemàticament. Els nous vigilants cobriran el servei a les platges Tarragona, Roda de Berà, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i El Perelló.

Les proves de selecció s'han fet a la platja de l'Arrabassada de Tarragona | ACN

"Molta precaució! La campanya d'incendis a TGN, complexa i atípica aquest 2020" "Última hora: Els morts i contagiats per coronavirus a TGN en les últimes 24 hores"