GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La CUP posa en qüestió la reacció dels alcaldes en l'explosió d'IQOXE

Les anticapitalistes exigeixen que es depurin responsabilitats sobre l'empresa accidentada
La CUP ha posat en dubte l'actuació dels alcaldes durant l'explosió d'IQOXE | Cedida

 

La CUP ha posat en dubte l'actitud dels alcaldes davant l'accident a Iqoxe la tarda del 14 de gener passat. Segons les anticapitalistes, no s'ha de centrar tot en la gestió exteriors, per part de Protecció Civil, i entenen que els batlles dels municipis químics tindrien la seva part de responsabilitat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, les cupaires han explicat que s'ha d'anar més enllà de les mancances en la gestió dels protocols i exigir que es depurin responsabilitats penals sobre l'empresa accidentada. També han reclamat a l'administració controls més exhaustius respecte a la indústria química. La formació ha avançat que presentaran mocions a tots els consistoris, en les quals també proposaran, a la resta de forces polítiques, acords per fer estudis independents sobre la qualitat de l'aire i en relació amb als riscos de la petroquímica i el seu impacte real al territori.