Imatge d'una sanitària realitzant una prova PCR a un home

Baixa el risc de rebrot a les comarques de Tarragona, que registren 28 positius i 2 defuncions per Covid-19

En total, hi ha 3.664 positius i 452 morts des de l'inici de la pandèmia

Els casos positius marquen una xifra similar a les del diumenge, mentre el risc de rebrots a les comarques de Tarragona va confirmant una tendència a la baixa en les últimes hores, tot i mantenir unes xifres bastant elevades a l'Ebre. En les últimes dades del Departament de Salut, s'han confirmat 28 nous contagis a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, una menys que les confirmades aquest diumenge. El balanç total, amb aquests nous positius, se situa amb 3.664 persones positives. D'altra banda, s'ha hagut de lamentar dues noves defuncions al Camp de Tarragona.

Gran part dels nous casos positius del balanç (26) corresponen al Camp de Tarragona, mentre els dos restants s'han confirmat a les Terres de l'Ebre. Les dues noves defuncions fan elevar la xifra de víctimes mortals que la pandèmia ha deixat al territori en 452. Pel que fa a les persones ingressades als centres hospitalaris n'hi ha una menys a la zona del Camp, deixant la xifra en 22, mentre que a la UCI es manté el nombre d'ingressats que hi havia en les últimes dades, 7.

26 nous positius i 2 defuncions al Camp de Tarragona

Les dades al Camp de Tarragona segueixen mantenint una tendència estable i el risc de rebrots fa una desacceleració moderada en respecte les últimes dades i se situa als 56,69 punts. En total, ja són 2.893 les persones que s'han infectat a les comarques del Camp i 396 les que han perdut la vida a causa del virus. Ara mateix, els hospitals tarragonins es troben lluny del col·lapse amb 11 pacients ingressats a planta i altres 3 a la Unitat de Cures Intensives.

El risc de rebrot continua alt, però va a la baixa

A les Terres de l'Ebre, el risc de rebrots es manté en una taxa molt elevada i d'alerta màxima, però les darreres 24 hores han marcat un retrocés important. Si aquest diumenge ja feina una baixada important fins als 138 punts, aquest dilluns consolida la tendència i se situa en els 111, un marge encara molt elevat però que va a la baixa A dia d'avui, l'Ebre compta amb 771 positius, lamenta 56 defuncions i els seus hospitals sumen 11 pacients ingressats a planta i altres 4 a les UCI del territori.


Comentaris