Una sanitària rep la vacuna a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona el dia de Reis

Baixen els indicadors epidemiològics de la Covid a Tarragona, però continua la pressió hospitalària

Des de l'inici de la pandèmia hi ha hagut 33.731 positius i 900 morts

Els indicadors epidemiològics registren una gran baixada aquest diumenge, mentre la pressió hospitalària es manté en les xifres d'aquest dissabte. A les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre hi ha hagut 321 nous contagis de Covid-19 i tres defuncions a causa del virus, deixant les dades des de l'inici de la pandèmia en 33.731 contagis i 900 morts. Les Unitats de Cures Intensives (UCI) catalanes han tingut un lleuger descens de pacients ingressats i ara n'hi ha 458.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per regions sanitàries, al Camp de Tarragona s'han registrat 259 nous contagis i des del març ja se n'acumulen 26.961. Pel que fa a les defuncions, s'han comptabilitzat les tres morts a la demarcació i ja s'eleva el total en 770. Els indicadors epidemiològics han registrat una gran caiguda. El risc de rebrot ha baixat fins als 662 punts (-70) i la velocitat de propagació fins a 1,37. La pressió hospitalària es manté en 242 pacients ingressats en hospitals tarragonins, mentre que el nombre de vacunats a la regió sanitària tarragonina és de 4.188  (+702).

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La regió sanitària de les Terres de l'Ebre no ha reportat cap nova defunció i es mantenen en 130 els morts per coronavirus des del març, mentre que els contagis han augmentat amb 62 nous positius i ja n'hi ha hagut 6.770. El risc de rebrot baixa fins als 682  punts i l'Rt baixa fins a l'1,66. Segons Salut, les persones ingressades  per coronavirus es mantenen en 47 pacients als hospitals ebrencs i 1.703  persones ja han rebut la vacuna.

Baixa el risc de rebrot i l'Rt a Tarragona i Reus

La ciutat de Reus comença a veure com baixa el risc de rebrot i ja està en 1.065. La velocitat de propagació també va en la mateixa direcció i està en 1,93. El nombre de contagis des del març és de 7.004  i 151 morts. Als centres mèdics de Reus, segons Salut, hi hauria 56 pacients ingressats i el nombre de persones que han rebut la dosianticovid és de 786. 

A Tarragona, els positius sumats des del març son 6.114  i les defuncions 149. El risc de rebrot també és molt alt, 913  punts i la velocitat de propagació baixa fins al 1,83. Segons Salut, als hospitals de la ciutat de Tarragona hi ha 45  persones ingressades per Covid i 1.220  persones que ja han estat vacunades.