Cribratge massiu coronavirus reus discover

Una nova defunció i 92 positius més de Covid-19 a les regions de Tarragona i l'Ebre

De nou la defunció s'ha produït a Reus

El Departament de Salut ja ha fet públiques les dades de l'emergència sanitària d'aquest dijous 10 de setembre i de nou s'han hagut de lamentar morts a la demarcació de Tarragona. Concretament hi ha hagut una defunció i 92 contagis més a les regions sanitàries de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Malgrat que el risc de rebrot en totes dues àrees continua a la baixa, a Reus ha augmentat un altre cop lleugerament i precisament allí és on s'ha produït aquesta nova mort. En total, des del març ja hi ha hagut 6.442 positius de coronavirus a la demarcació i 470 defuncions.

Per regions sanitàries, a la de Tarragona s'han reportat avui 79 nous casos de Covid-19 i una defunció, que deixen la xifra acumulada als 5.264 contagis i 406 defuncions. El risc de rebrot continua baixant i es situa al 172,82, igual que la velocitat de propagació del virus, que es troba al 0,90. Actualment, segons Salut, hi hauria 73 persones ingressades als hospitals tarragonins i 9 a l'UCI.

A Reus la situació s'ha tornat a complicar lleugerament amb un augment del risc de rebrot, que es troba ara al 300,20. L'Rt se situa al 0,99, també pujant respecte a aquest dimecres, i és a la capital del Baix Camp on avui s'ha tornat a produir una mort a causa de la pandèmia. Des de l'inici de l'emergència sanitària, a Reus hi ha hagut 1.222 casos de Covid-19 i 57 defuncions. Segons Salut ara mateix a l'Hospital Sant Joan hi ha 31 pacients ingressats i 2 a l'UCI.

A la ciutat de Tarragona de moment la situació és estable i el risc de rebrot es troba al 96,71 i l'Rt al 0,89. Des del març s'han reportat 571 contagis i 47 defuncions i als hospitals tarragonins hi hauria 2 persones ingressades i dues més a l'UCI, segons Salut.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, continuen millorant. La regió sanitària ebrenca ha reportat 13 nous positius de coronavirus, i ja acumula 1.178 casos i 64 morts. El risc de rebrot és baix i està al 40,79, igual que l'Rt que se situa al 0,53. Segons Salut hi hayria 9 pacients ingressats i la bona notícia és que l'UCI ara mateix estaria buida de coronavirus. 


Comentaris