La demarcació de Tarragona supera els 1.400 contagis en coronavirus i arriba a les 138 morts

Aquest dissabte 11 d'abril hi ha hagut 70 positius nous i 10 morts
Les dades de coronavirus a Tarragona de l'11 d'abril de 2020 | TarragonaDigital

 

Aquest dissabte s'ha registrat la xifra de morts per coronavirus més baixa des del 23 de març a Espanya. En total, 510 persones han perdut la vida per la Covid-19 entre el balanç del Divendres Sant i aquest dissabte. Pel que fa a Tarragona, el Departament de Salut ha informat dels nous casos positius, així com les morts que s'han registrat en les darreres 24 hores a les comarques de Tarragona. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

A les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre hi ha hagut 66 casos nous de coronavirus i 10 morts. La xifra se situa als 1.420 contagiats i 138 èxitus en conseqüència del virus.

 

Per regions sanitàries, a la del Camp de Tarragona s'han confirmat 66 casos de SARS-CoV-2 i, en total, hi ha 1.272 persones contagiades pel virus. De tots aquests, 236 es troben hospitalitzats, dels quals 58 estan a la Unitat de Cures Intensives (UCI).  Aquest dissabte s’han registrat 9 noves defuncions i la xifra total de morts al Camp de Tarragona és de 127.

 

A la de les Terres de l’Ebre les xifres són més baixes. En les darreres 24 hores s’han confirmat 4 casos nous de coronavirus, que eleven el total d’acumulats a 148. Hi ha 31 pacients hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI. En les darreres hores  hi ha hagut una defunció, deixant en 11 el nombre de morts acumulades.