Dues persones caminant a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Divendres negre: Tres defuncions i 64 nous casos de Covid-19 a les regions de Tarragona i l'Ebre

El risc de rebrot va a la baixa, però es manté alt a Tarragona | Menys ingressos a l'hospital

Diada amarga al Camp de Tarragona. Tres persones han mort i altres 64 han donat positiu per coronavirus a les comarques de Tarragona i l'Ebre en les darreres 24 hores, segons les dades oficials que Salut ha fet públiques a primera hora del matí. Amb la darrera actualització a la mà, es confirma que els casos de Covid-19 regueixen augmentant mentre el risc de rebrot sembla anar lentament a la baixa a les dues regions sanitàries del territori.

Al Camp de Tarragona, amb les noves tres defuncions ja se suma un total acumulat de 409 vides perdudes des del març. S'han reportat 55 nous contagis, que deixa el total ara en 5.319 pacients, i la situació sanitària ara mateix és de 72 ingressats als hospitals, 9 dels quals a la UCI. És una dada pràcticament idèntica a la d'ahir. El risc de rebrot segueix baixant i es manté ara en els 161 punts, una xifra altíssima però lleugerament més baixa que la d'ahir. La frontera dels 200 punts sembla ara més llunyana.

A les Terres de l'Ebre s'han confirmat els altres 9 contagis del dia, que deixen el total acumulat ara a les 1.187 persones. No s'ha hagut de lamentar cap defunció, cosa que deixa la xifra total en 64 persones, i la situació sanitària actual millora respecte a aquest dijous: només queden cinc persones ingressades als hospitals, gairebé la meitat que ahir, i no hi ha cap pacient greu a la Unitat de Cures Intensives. El risc de rebrot, moderadament baix, s'estanca i estabilitza als 37 punts.


Comentaris