El coronavirus eleva en 54 els nous positius i només 1 mort a la demarcació de Tarragona

A la província hi ha 1.474 positius en coronavirus i 139 defuncions
Els casos de coronavirus a Tarragona | Laia Solanellas

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha fet el balanç dels nous casos de coronavirus a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. En les darreres hores hi ha hagut 54 nous positius de la Covid-19 i només 1 defunció causada per la malaltia. Les xifres donades són entre les 19 hores del dissabte, 11 d'abril, i d'aquest diumenge, 12 d'abril, a les 15 hores.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Un nou mort per coronavirus

La demarcació de Tarragona ja suma 1.474 positius de coronavirus SARS-CoV-2, després de 54 nous casos a la demarcació. Pel que fa a les defuncions per aquesta malaltia, s'ha sumat un nou èxitus i s'eleven a 139 les persones mortes a causa de la Covid-19. 

 

Desglossant per regions sanitàries, a la del Camp de Tarragona s'han confirmat 49 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 1.321 el nombre de confirmats acumulats. Del total d’acumulats, 251 es troben ingressats, dels quals 59 mantenen ingrés a la UCI. En el darrer balanç només s'ha comptabilitzat una persona morta i se n'acumulen a 128.

 

D'altra banda, a les Terres de l'Ebre el degoteig de nous casos és molt més lent. Hi ha hagut 5 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 153 el nombre de casos acumulats.  Dels acumulats de la Regió Sanitària n’hi ha 32 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI. Es mantenen en 11 el nombre de difunts acumulats i s'anuncia una nova alta.