Imatge de tres sanitàries que realitzen test PCR a conductors de vehicles.

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 nous positius

La xifra total de positius escala fins als 3.790 des de l'inici de la pandèmia

Les últimes dades registrades pel Departament de Salut assenyalen un preocupant augment de casos de coronavirus a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En les últimes hores, s'han registrat 63 nous positius a les comarques tarragonines i, des de l'inici de la pandèmia, 3.790.

Pel que fa al risc de rebrots, s'ha començat a estabilitzar a la zona moderada i totes dues regions sanitàries s'han situat entre els 50 i 60 punts.

Els nous positius de les dades es tornen a concentrar en gran part a la regió sanitària del Camp de Tarragona (51), mentre que a les Terres de l'Ebre se n'hi ha hagut 12 més. Aquest dijous, a les dades del balanç no s'ha comptabilitzat cap mort per coronavirus i es xifra el total de víctimes mortals en 452. Pel que fa a les persones ingressades als centres hospitalaris i a les UCI, han disminuït en tots dos casos.

Gran augment al Camp de Tarragona

Les dades al Camp de Tarragona han fet un canvi de rumb i han augmentat considerablement aquest dijous. L'últim balanç suma 51 nous casos positius i, amb aquests, ja són 2.989 persones que s'han infectat a les comarques del Camp, mentre 396 han perdut la vida a causa del virus. Ara mateix, els hospitals tarragonins sumen 11 pacients ingressats a planta, un més que el dimecres , i altres 3 a la Unitat de Cures Intensives.

Pel que fa al risc de rebrot ha tornat a pujar i ha passat dels 49,06 punts, fins als 52,46, en la zona moderada de la taula.

Una dotzena de positius l'Ebre

Les últimes hores a les Terres de l'Ebre han confirmat la tendència a la baixa del risc de rebrot a la regió sanitària, però cada cop es va estabilitzant més. Després d'estar en una zona de risc alt els últims dies, pel que a rebrots es refereix, aquest dijous es manté en una zona moderada tornant a sobrepassar la barrera dels 60 punts i situant-se en 59,97.

Pel que fa als casos positius, se n'han sumat 12 de nous. L'Ebre ja compta amb 801 positius confirmats des de l'inici de la pandèmia.  Després de l'augment d'ingressos en UCI i planta, aquests s'han disminuït el dijous. Pel que fa als ingressos en centres hospitalaris, es manté la xifra en 11, mentre a les UCI ja n'hi ha dos menys que el dimecres, amb un total de 5. El total de defuncions es manté en 56.


Comentaris