Diumenge 13: Cap nova defunció i 34 nous contagis per Covid-19 a les regions de Tarragona i l'Ebre

El risc de rebrot al Camp de Tarragona baixa dels 150 punts | Dos nous pacients ingressen a l'hospital

La setmana acaba amb notícies moderadament optimistes al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Després d'encavalcar dies amb desenes i desenes de contagis diaris, el Departament de Salut ha confirmat que en les darreres 24 hores, a les regions tarragonines, 34 persones ha donat positiu en Covid-19. Afortunadament no ha calgut lamentar cap nova defunció i el balanç total acumulat és de 475 morts al territori des del març, la gran majoria de les quals es concentra al Camp de Tarragona.

Al Camp s'han notificat 26 d'aquests nous casos, i ja són 5.411 les persones que han donat positiu per Covid-19 des de la primavera. El risc de rebrot també mostra una tendència positiva i baixa, per primer cop en tota la setmana, de l'altíssim llindar dels 150 punts. Ara mateix se situa en 143 punts, una xifra elevada però que sembla avançar lleugerament a la baixa en els darrers dies. 79 persones es troben ingressades als hospitals, dues més que ahir, i 10 d'elles ho fan ara mateix als llits de la UCI.

A les Terres de l'Ebre, les xifres s'estanquen i només s'han registrat 11 nous contagis des de la darrera actualització diària. El risc de rebrot és ara de 47 punts, lleugerament més alt que ahir però encara en un marge moderat, i els hospitals del Sud tenen a cinc persones ingressades amb Covid-19, cap d'elles a unes UCI que segueixen buides. En total des del març, són 411 les persones que han perdut la vida amb Covid-19 al Camp de Tarragona i 64 més qui han traspassat a les terres ebrenques.

"És oficial: El full de ruta de la URV per l'inici de curs 2020/21" "DISSABTE 12-S: Dos nous morts per Covid-19 a TGN i l'augment de casos nous no s'atura"