Les comarques de Tarragona sumen 1.538 casos de coronavirus i 154 morts

S'han registrat 26 nous casos i 11 defuncions
Aquest dimarts s'han registrat 26 nous casos i 11 defuncions | acn

El Departament de Salut ha fet públiques les dades dels nous positius i les defuncions per coronavirus d'aquest dimarts, 14 d'abril. En les darreres 24 hores, s'han registrat 26 nous casos positius de coronavirus i s'han comptabilitzat 11 defuncions al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. D'aquesta manera, el nombre de casos acumulats a les comarques de Tarragona és de 1.538 positius, mentre que les morts s'enfilen a les 154.

Desglossant les dades per zones, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s'han confirmat 20 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 1.372 el nombre de confirmats acumulats. D'aquests, 275 es troben ingressats en hospitals, dels quals 55 continuen a les Unitats de Cures Intensives.

Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, aquest dimarts hi ha hagut 6 casos nous de coronavirus, elevant a 166 la xifra total d'acumulats. Del total, hi ha 32 persones hospitalitzades, de les quals 8 es troben a l'UCI. En les darreres 24 hores no s'ha registrat cap defunció a l'Ebre, així que el nombre de morts totals continua sent d'11. A més, aquest dimarts s'ha produït una alta.

"❗El govern espanyol reactiva les obres d'una important infraestructura tarragonina" "🍎CRIDA DESESPERADA: TGN busca milers de persones per la campanya agrària"