Imatge d'arxiu d'un sanitari fent una prova PCR a una residència d'avis

El Camp de Tarragona i l'Ebre sumen 143 nous contagis i 3 defuncions amb un risc de rebrot molt elevat

La demarcació acumula, des de l'inici de la pandèmia, 10.556 positius i 518 morts

El coronavirus continua sumant contagis a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En l'últim balanç facilitat pel Departament de Salut, s'ha indicat que hi ha 10.556 casos positius des de l'inici de la pandèmia, 143 nous contagis en les últimes 24 hores. En total, una quarantena menys que en les dades de dimarts. 

Pel que fa a la xifra de defuncions  a les comarques de Tarragona se n'han comptabilitzat 3 més, elevant la xifra a 518 morts a causa de la Covid-19. Així mateix, el risc de rebrot va a l'alça a totes dues zones sanitàries.

Descens de casos al Camp

Al Camp de Tarragona, en les últimes hores, s'han registrat 99 nous casos de coronavirus (22 menys que ahir), situant la xifra total d'acumulats en 8.345. Salut també ha notificat tres defuncions a causa del virus a la regió sanitària del Camp, situant la xifra total en 452 des del començament de la pandèmia. Pel que fa al risc de rebrot, aquest dimecres torna a pujar i és de 321,85 mentre la velocitat de propagació del virus, l'Rt, segueix superant l'u, però amb una tendència a la baixa situant-se a l'1,44  (3 menys que ahir). Els centres sanitaris tarragonins tenen ingressades  80 persones a planta, 4 més que en l'últim balanç, i 20 a l'UCI.

El risc de rebrot continua en augment a l'Ebre

Pel que fa a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, aquest dimarts s'han registrat 44 nous casos positius, elevant la xifra fins als 2.211  positius acumulats. No s'ha notificat cap mort, i ja són 66 les defuncions a la regió sanitària ebrenca des de l'inici de la pandèmia. El risc de rebrot també puja i se situa en 378,07, 15 punts més que el dimarts, amb una Rt que torna a ser superior a u i segueix en augment: 1,13. Finalment, als hospitals ebrencs hi ha 14 persones ingressades  per coronavirus i 3 a l'UCI.