Persones passejant amb mascareta a Reus.

Tarragona arrenca la setmana amb només 35 nous positius i cap defunció per coronavirus

Els ingressos hospitalaris segueixen creixent, però

Inici de setmana calmat a la demarcació de Tarragona pel que fa a la pandèmia. Després d'un diumenge electoral envoltat de polèmica pel moment en què s'han dut a terme els comicis, la realitat és que s'hi va arribar amb les millors dadesepidemiològiques des de fa temps. Prova d'això son les últimes dades que ha fet públiques el Departament de Salut sobre la Covid-19 i que deixen tan sols 35 nous contagis i cap defunció. Així i tot, cal no confiar-se perquè habitualment les xifres que es publiquen després del cap de setmana solen ser més baixes. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La mala notícia, però, segueix als hospitals de la demarcació, els quals continuen augmentantpacients i ara mateix en sumen 226, set més que aquest diumenge. En total, des de l'inici de la pandèmia, a la demarcació hi ha hagut 44.183 positius de coronavirus i 1.167 defuncions. A les UCI de Catalunya hi ha sis pacients menys respecte ahir —632 en total—, els quals 50 son a Tarragona i 23 a les Terres de l'Ebre.

La regiósanitària de Tarragona ha registrat avui 34 nous contagis i en suma 34.566 des del març, així com 1.004 defuncions —cap nova—. El risc de rebrot segueix baixant i està ja als 175 punts, amb una Rt del 0,69. Els pacients ingressats als hospitalstarragonins son a hores d'ara 163 i fins ara s'han vacunat 19.900 persones, 13.084 de les quals també han rebut la segonadosi.

Les Terres de l'Ebre tampoc han registrat cap nova mort per coronavirus i es mantenen les 163 defuncions. Pel que fa als nous contagis, només se n'ha reportat un més i en son 9.617 acumulats. Als hospitalsebrencs hi ha dos pacients més respecte ahir i en son 63 en total, mentre que el risc de rebrot continua baixant i se situa als 144 punts i la velocitat de propagació al 0,61. Un total de 5.986 persones han rebut la primeradosi de la vacunaantiCovid i 4.080 d'elles també la segona injecció.