Pla detall d'unes de les mostres per a PCR

El Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre registren 124 nous positius i 4 defuncions per Covid-19

El risc de rebrot i la velocitat de propagació del virus continuen caient arreu de la demarcació

La tendència de la Covid-19 continua a la baixa a les comarques de Tarragona. Les últimes dades publicades pel Departament de Salut comptabilitzen avui, 16 de novembre, 124 nous casos de coronavirus a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. En total, des de l'inici de la pandèmia s'han comptat 23.842 positius. D'altra banda, a causa de la malaltia s'han comunicat 4 defuncions més, que eleven el global de morts al territori fins als 661. La velocitat de propagació del virus (Rt) continua disminuint de manera important igual que el risc de rebrot.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A la regió sanitària del Camp de Tarragona, els nous positius reportats avui han estat 109 i ja se n'acumulen 18.966 des que es va iniciar el recompte, al mes de març. També s'han hagut de lamentar dues defuncions, que eleven el tràgic balanç fins a un total de 565 morts. El risc de rebrot segueix a la baixa a la regió i se situa amb 429 punts (-48) amb una Rt a la baixa, amb un valor de 0,72. Segons Salut, els hospitals tarragonins registren avui 201 pacients ingressats per Covid-19 (+5), sense dades concretes de les UCI. Des del canvi de sistema, només es comuniquen les xifres a nivell de Catalunya, que reporten avui 587 pacients greus (+7).

Dades que porten a l'optimisme a l'Ebre

La regió sanitària de les Terres de l'Ebre continua amb unes dades que porten cap a l'optimisme després d'una jornada amb 15 nous positius per Covid-19, elevant fins als 4.876 casos des de l'inici de la pandèmia. Pel que fa a les defuncions, se n'han comptat dues més a causa del virus i ja en són 96. El risc de rebrot continua baixant i, tot i continuar sent elevat, ja està en 333 punts (-27). La velocitat de propagació del virus és de 0,68. Hi ha 62 persones ingressades per coronavirus als hospitals ebrencs, segons les dades de Salut.

Tarragona i Reus mantenen la tendència a la baixa

A la ciutat de Reus els casos de Covid-19 acumulats ja són 5.225 (+30) i les defuncions, 90, amb un risc de rebrot que continua baixant i se situa per sota dels 600, arribant als 584 (-67). L'Rt, la velocitat de propagació del virus baixa fins al 0,71 . Segons Salut, hi hauria 49 persones ingressades per coronavirus als hospitals reusencs.

A Tarragona ciutat, l'Rt manté la tendència a la baixa, i cau 7 centèsimes, 0,77, amb un risc de rebrot que ha traspassat la barrera dels 500, situant-se en 492 (-74). Els casos acumulats a la capital del Tarragonès són ja 4.202 (+31) i les defuncions, 117. Segons les dades de Salut, als hospitals tarragonins hi hauria 45 persones ingressades per Covid.


Comentaris