Preocupant balanç de Salut: 36 nous casos de coronavirs a les comarques de Tarragona

No s'ha registrat cap defunció | El territori acumula ara 2.716 contagis i 329 morts testades
S'han registrat 36 nous casos a la demarcació | àngel ullate

El ritme dels nous casos de coronavirus va en augment. Després de registrar-ne 25 nous el dijous, aquest divendres s'ha superat aquesta xifra i s'han registrat 36 nous positius per Covid-19 a la demarcació de Tarragona, segons l'últim balanç publicat pel Departament de Salut. La xifra, alarmant, en comptabilitza 18 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 18 més a la de les Terres de l'Ebre. Amb aquests últims, ja s'han superat els 2.700 positius i, des de l'inici de la pandèmia, se n'han reportat 2.716 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.306 al Camp i 410 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, aquest divendres tampoc s'ha registrat cap mort al territori. Així doncs, ara mateix són 445 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, se n'ha registrat una a la demarcació, en concret, al Camp de Tarragona. En aquest sentit, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara fins als 1.276, 1.147 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 329 defuncions testades  

Ara mateix, són 329 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 445 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.306 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 410 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 472 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 21 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.147 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"«Imprudència greu amb resultat de mort»: la causa judicial contra IQOXE apunta a quatre presumptes delictes" "Torna el Premi Iniciativa Medi Ambient, que premia projectes de protecció de la natura"