Un professional sanitari pren la temperatura a una dona abans de realitzar la prova PCR

Les comarques de Tarragona sumen 144 nous casos i una defunció en les darreres 24 hores

Tarragona i l'Ebre acumulen 7.214 casos i 482 defuncions des de l'inici de la pandèmia

La demarcació de Tarragona encara no rep bones notícies en relació amb els contagis i defuncions de coronavirus. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut, aquest dissabte, 19 de setembre, s'han registrat 144 casos nous de Covid-19 i una defunció, arribant així als 7.214 casos acumulats des de l'inici de la pandèmia i 482 defuncions.

Desglossant les dades per regions sanitàries, al Camp de Tarragona és on s'han registrat més casos. En les darreres 24 hores, 126 persones han donat positiu en el test de Covid-19, elevant la xifra acumulada als 5.953 casos. Pel que fa a les defuncions, aquest dissabte no n'hi ha hagut cap, així que la xifra de persones que han perdut la vida a causa del virus es manté en 417. El risc de rebrot continua pujant i aquest dissabte se situa en 143,13 (11 punts més que ahir), i l'Rt, la velocitat de propagació del virus, també augmenta lleugerament i se situa en 0,91. Respecte les hospitalitzacions, en aquests moments hi ha 63 pacients ingressats i 9 a l'UCI.

Reus la situació ha anat millorant setmana rere setmana, i en les darreres hores s'han registrat 26 nous contagis a la ciutat, elevant la xifra total a 1.384 contagis des de l'inici de la pandèmia, mentre que les defuncions continuen en 64. Pel que fa al risc de rebrot i la velocitat de propagació, han augmentat i se situen en 204,75 i 0,93, respectivament. A l'hospital, segons Salut, hi ha 22 ingressats i 2 persones a l'UCI.

Risc de rebrot moderat a les Terres de l'Ebre

A la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, tot i que la situació és millor que a la resta de la demarcació, s'ha registrat aquest dissabte una defunció, augmentant el comptador a 65 morts des del començament de la pandèmia. En les darreres hores, a més, s'han registrat 18 nous positius en coronavirus. El risc de rebrot ha pujat lleugerament però continua sent moderat, situant-se en 63,67, mentre que l'Rt també ha pujat i es troba a l'1,16. En aquests moments als hospitals ebrencs tan sols hi ha 2 persones ingressades, 1 a l'UCI, segons les dades de Salut.