NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Les Terres de l’Ebre han realitzat 3.674 PCR amb un 5,6% de positius

Nova correcció de Salut: 88 nous contagis de Covid-19 i 300 defuncions amb positiu confirmat

Les xifres totals són de 2.311 casos positius acumulats i 300 defuncions amb positiu confirmat

Continua la correcció de les dades oficials del coronavirus del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per donar-les amb més exactitud, després d'una errada amb la classificació de les proves PCR. En aquest sentit, hi ha un ball de xifres a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre que fan augmentar o disminuir els contagis o defuncions a causa del virus.

El total de positius a la demarcació de Tarragona, en les últimes 24 hores, se situava en 1.989 al Camp de Tarragona —3 menys que en el resum del dilluns a la nit— i 322 a les Terres de l'Ebre, sumant en 91 nous casos en un dia per la correcció. En total, s'enfilen als 2.311 contagis, amb 88 nous. Pel que fa als positius de residents en residències de gent gran, també s'ha corregit la dada i n'hi ha tres menys que en l'últim recompte i la xifra se situa en 454 casos totals.

En les últimes dades oficials diàries publicades pel Departament de Salut aquest dimarts a la nit, entre les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, hi ha hagut una víctima mortal. Des que va començar l'epidèmia, el global de les defuncions per Covid-19 arreu de la demarcació de Tarragona és de 414 morts —372 al Camp i 42 a l'Ebre.

Amb el nou mètode de recompte, però, entre la regió sanitària del Camp de Tarragona, amb 285, i Terres de l'Ebre, amb 15, es comptabilitzarien 300 defuncions totals de casos positius per coronavirus. D'altra banda, n'hi hauria 87 al Camp i 27 a l'Ebre, que es compten com a èxitus sospitosos per Covid-19..

El nombre de persones curades, aquest dimecres 20 de maig, n'hi ha hagut 6, en concret, al Camp de Tarragona. L'acumulat de pacients que ja han superat el virus a casa nostra s'enfila als 1.064..

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 1.989 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 322 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos (determinats per professionals facultatius): 12.280 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3.688 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 438 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos a residències: 1.850 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 769 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 223 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 21 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 112 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 10 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 26 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 942 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 122 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 372 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 42 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 285 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 87 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 101 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 72 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 29 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Comentaris

envia el comentari