NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Nou augment de víctimes mortals per coronavirus a Catalunya aquest dimarts, 12 de maig

Nou dia sense defuncions per coronavirus a Tarragona, però amb 24 nous contagis

Les xifres totals són de 2.335 casos positius acumulats i 300 defuncions amb positiu confirmat

Nou dia de defuncions zero a la demarcació de Tarragona. El Departament de Salut ha facilitat les noves dades de contagis i defuncions per coronavirus. Després del ball de xifres a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, aquestes ja s'han estabilitzat i, a més, des de Salut han informat que els contagis nous que es comptabilitzaven eren pertanyents a casos anteriors, en concret, persones amb clínica compatible i una prova diagnòstica confirmatòria.

Pel que fa als positius a la demarcació de Tarragona, en les últimes 24 hores, la xifra arribava als 2.013 al Camp de Tarragona, amb 24 nous contagis en les últimes hores, i a les Terres de l'Ebre, es mantenen els 322 positius després de la correcció. En total, s'enfilen als 2.335 contagis, amb 24 nous. Pel que fa als positius de residents en residències de gent gran, també s'ha corregit la dada i n'hi ha tres menys que en l'últim recompte i la xifra se situa en 474 casos totals —458 al Camp i 16 a l'Ebre.

En les últimes dades oficials diàries publicades pel Departament de Salut aquest dimecres a la nit, entre les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, no hi ha hagut cap víctima mortal. En aquest mes de maig, és el cinquè dia del mes que hi ha 0 defuncions. Des que va començar l'epidèmia, el global de les defuncions per Covid-19 arreu de la demarcació de Tarragona és de 414 morts —372 al Camp i 42 a l'Ebre.

Amb el nou mètode de recompte, però, entre la regió sanitària del Camp de Tarragona, amb 285, i Terres de l'Ebre, amb 15, es comptabilitzarien 300 defuncions totals de casos positius per coronavirus. D'altra banda, n'hi hauria 87 al Camp i 27 a l'Ebre, que es compten com a èxitus sospitosos per Covid-19..

El nombre de persones curades, aquest dijous 21 de maig, n'hi ha hagut 4, en concret, al Camp de Tarragona. L'acumulat de pacients que ja han superat el virus a casa nostra s'enfila als 1.068.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.013 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 322 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos (determinats per professionals facultatius): 12.642 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3.758 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 458 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos a residències: 1.846 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 769 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 237 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 23 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 114 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 10 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 946 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 121 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 372 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 42 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 285 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 87 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 114 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 79 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 35 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Comentaris

envia el comentari