Imatge d'una professional sanitària durant el cribratge massiu de Reus

Les comarques de Tarragona sumen 89 nous positius en Covid-19

No hi ha hagut cap defunció | La demarcació acumula ara 4.855 contagis i 460 morts testades

El Departament de Salut ha reportat, aquest dimarts, 25 d'agost, 89 nous positius entre les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En les darreres 24 hores, però, no hi ha hagut cap nova defunció. Amb aquesta actualització, les xifres acumulades a la demarcació des de l'inici de la pandèmia deixen ja 4.855 positius en coronavirus i 460 defuncions.

Per regions sanitàries, a la de Tarragona és on s'han produït de nou la majoria de casos positius, en total 79 noves persones amb Covid-19, cosa que deixa el total, des del març, amb 3.872 contagis. Les defuncions a causa del virus es mantenen en 397 persones. Pel que fa al risc de rebrot, augmenta lleugerament i se situa en 229,40.

Segons dades facilitades pel Departament de Salut, en aquests moments hi hauria als hospitals del Camp de Tarragona un total de 39 persones ingressades, 7 de les quals a l'UCI.

Sis nous positius a l'Ebre

Pel que fa a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, avui s'han reportat 10 positius nous, deixant el total acumulat en 983 persones. En les darreres hores tampoc s'ha registrat cap defunció nova, i fins al moment, 63 persones han perdut la vida al territori ebrenc arran de la Covid-19. D'altra banda, el risc de rebrot descendeix de manera important fins al 110,50, 30 punts menys que ahir. 

Segons Salut, als hospitals ebrencs hi hauria ara 7 persones ingressades, 2 de les quals estan a l'UCI.


Comentaris