La demarcació de Tarragona registra 11 casos nous de coronavirus en les últimes hores

La demarcació acumula 2.970 contagis des de l'inici de la pandèmia

Imatge d'un professional sanitari prenent mostres per fer un test de Covid-19
Baixada de casos a Tarragona | àngel ullate

El Departament de Salut confirmava dos nous brots de coronavirus aquest dissabte a la tarda a la regió sanitària del Camp de Tarragona. Aquest diumenge, en el nou balanç de les últimes hores, els nous casos de Covid-19 han baixat considerablement en respecte al del dissabte. La xifra que ha facilitat Salut és d'11 nous positius nous, 4 dels quals al Camp de Tarragona i 7 a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.970 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.440 al Camp i 406 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions a causa de la Covid-19, Salut no n'ha registrat cap a dins del balanç d'aquest diumenge. Des de l'arribada de la Covid-19 a terres tarragonines, són 450 les víctimes mortals totals per aquesta malaltia a casa nostra —400 a Tarragona i 50 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, no se n'ha registrat cap en les últimes hores. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.283, 1.154 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 332 defuncions testades  

Ara mateix, són 332 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 450 víctimes.

En relació amb les residències, les xifres es mantenen en el balanç del diumenge. Fins ara, s'acumulen ja 500 positius confirmats acumulats —475 al Camp i 25 a l'Ebre—, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.464 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 506 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 475 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.154 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 50 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 18 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 32 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Comentaris

envia el comentari