Una camilla al passadís d'un hospital

Un mort i 53 nous positius per coronavirus a les comarques de Tarragona

La demarcació acumula ara 3.064 contagis i 333 defuncions testades

El Departament de Salut ha confirmat avui dimarts, 28 de juliol, 53 nous positius per coronavirus a les comarques de Tarragona. Concretament, són 31 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 22 més a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 3.064 positius acumulats a la demarcació, 2.525 al Camp i 539 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions a causa de la Covid-19, Salut n'ha notificat una, a les Terres de l'Ebre. Des de l'arribada de la Covid-19 a terres tarragonines, són 451 les víctimes mortals totals per aquesta malaltia a casa nostra —400 a Tarragona i 51 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, se n'han registrat tres durant les últimes hores. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.268, 1.155 al Camp de Tarragona i 113 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 333 defuncions testades  

Ara mateix, són 333 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 451 víctimes.

En relació amb les residències, les xifres es mantenen en el balanç del diumenge. Fins ara, s'acumulen ja 500 positius confirmats acumulats —475 al Camp i 25 a l'Ebre—, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.525 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 539 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 475 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.155 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 113 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 51 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 19 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 32 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Comentaris