Treballadora en un CAP de Tarragona.

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sumen 24 nous positius de Covid-19 i una defunció

El total de casos acumulats des de l'inici de l'emergència sanitària és de 3.396 positius i 447 defuncions

Dimarts 4 d'agost i la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre segueix augmentant la cartera de positius i defuncions per coronavirus. Si bé la setmana s'iniciava amb un augment de 47 nous positius i cap defunció, aquest dimarts l'augment de casos ha disminuït però s'ha hagut de lamentar una nova mort pel virus, en concret a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Així doncs, en el còmput global al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, aquest dimarts se sumen 24 nous positius de Covid-19 que augmenten la xifra total als 3.396 contagis, i les defuncions —amb una més comptabilitzada avui— deixen ja 447 persones que han perdut la vida amb el coronavirus.

 

Tretze nous positius a la regió sanitària de Tarragona

Si posem la lupa a les regions sanitàries, a la de Tarragona amb les dades del 3 d'agost, els nous positius confirmats per PCR han estat 13, el que deixa la xifra total fins a dia d'avui amb els 2.717 contagis per Covid-19, segons les dades del Departament de Salut. El risc de rebrot a la regió tarragonina és ara mateix del 44,90, considerat mitjà, i ha augmentat des d'ahir. La taxa de confirmats per PCR se situa en 21,76 per cada 100.000 habitants i la Rt està per sota de l'1, tot i que ha augmentat lleugerament des d'ahir (0,97). 

Les defuncions, aquest 4 d'agost, s'han mantingut i no se n'ha sumat cap nova a la regió sanitària de Tarragona i fins ara 394 persones han perdut la vida per la Covid-19. Ara mateix als hospitals tarragonins hi ha 12 pacients ingressats i 2 a l'UCI, i la mitjana d'edat dels contagiats és de 31,44 anys.

Una nova defunció a l'Ebre, on la situació amb la Covid-19 es complica

Pel que fa a les dades de la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, segueixen sent més negatives. Aquest dimarts hi ha hagut 11 nous positius confirmats que fan que l'acumulat de casos confirmats per PCR augmenti als 679. El risc de rebrot segueix disparat i passa ja al 151,78, amb tendència a pujar. La taxa de positius confirmats per PCR és de 69,99 i continua pujant la Rt, que marca la corba, que se situa ja a l'1,30. 

Ha estat a la regió sanitària de l'Ebre on aquest dimarts s'ha sumat una nova mort i des de l'inici de l'emergència sanitària ja hi ha hagut 53 defuncions per Covid-19. Ara mateix, a l'Ebre, hi ha 10 pacients ingressats i 3 a l'UCI, i la mitjana d'edat dels casos positius és de 46,62 anys.


Comentaris