NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Els nens i nenes de Tarragona surten al carrer en confinament

Segona jornada consecutiva sense morts per Covid-19 a Tarragona i les Terres de l'Ebre

El balanç oficial de les últimes hores registra 3 altes hospitalàries, 8 nous contagis i cap defunció

Ja és dilluns, 4 de maig. Arrenca la fase zero del desconfinament arreu de l'estat espanyol després d'un cap de setmana de gran bonança meteorològica, passejos i primeres pedalades a l'aire lliure i d'unes xifres, pel que a la incidència de la Covid-19, esperançadores a les comarques de Tarragona.

El balanç del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d'aquest diumenge, 3 de maig, ha deixat novament la mortalitat a zero: no es contempla cap defunció a causa del coronavirus a la nostra regió. Amb això, hi ha hagut 8 nous contagis durant les darreres hores i ja s'arriba fins als 1.990 positius confirmats a la demarcació de Tarragona. Pel que fa a les altes, n'hi ha hagut 3 en l'últim balanç oficial facilitat per Salut, totes 3 a la regió sanitària del Camp de Tarragona.

Pel que fa, precisament, a les àrees sanitàries, a la regió sanitària del Camp de Tarragona no ha comptabilitzat, aquest diumenge, cap defunció, deixant la xifra en 335 víctimes mortals derivades de la Covid-19. En aquest sentit, a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre tampoc hi ha noves morts, i la xifra es manté a les 42 defuncions acumulades deixant un global, a la demarcació de Tarragona, de 377 víctimes mortals per coronavirus.

Pel que fa als casos positius confirmats, entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, ahir diumenge es va tancar amb un acumulat de positius confirmats de 1.990 persones. (1.785 al Camp de Tarragona i 205 a les Terres de l'Ebre).

Més enllà del manteniment de la xifra de defuncions a zero a les nostres comarques, el nombre d'altes hospitalàries va augmentant progressivament. Aquest diumenge, el Departament de Salut ha informat de noves 3 altes. Amb aquest nombre, ja són 916 les persones curades al nostre territori.

La taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 1.785 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 205 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos (determinats per professionals facultatius): 7.659 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2.626 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 405 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 17 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos a residències: 1.312 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 661 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris (casos positius i sospitosos): 174 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 10 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 89 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a centres sociosanitaris: 7 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 0 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 10 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 55 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 18 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 799 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 117 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 335 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 42 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 258 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 77 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 89 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 66 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 23 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Comentaris

envia el comentari