Dues doctores a un CAP de Tarragona.

Dues defuncions i 68 positius nous en Covid-19 a les regions sanitàries de Tarragona i l'Ebre

El total al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre acumulat durant l'emergència sanitària és de 3.464 positius i 449 defuncions

L'àrea metropolitana de Tarragona continua sumant defuncions i positius per coronavirus segons les últimes dades facilitades pel Departament de Salut. La tendència segueix les informacions publicades aquest dimarts, i de nou s'han de lamentar morts i sumar contagis. En total, aquest dimecres 5 d'agost els casos han augmentat amb 68 positius més, i les defuncions amb dos morts. Això fa que el recompte a la regió, des de l'inici de l'emergència sanitària, deixi ja 3.464 positius i 449 defuncions.

Augmenta l'Rt a la regió sanitària de Tarragona

Si ens fixem amb les dades de la regió sanitària de Tarragona d'aquest dimecres 5 d'agost, els nous positius confirmats per PCR han estat 38, el que deixa la xifra total fins a dia d'avui amb els 2.755 contagis de Covid-19. El risc de rebrot a la regió tarragonina és ara mateix del 49,44, considerat mitjà i lleugerament superior al d'ahir, que era de 44,90. La taxa de confirmats per PCR se situa en 22,58 per cada 100.000 habitants i la Rt ja es troba per sobre del temut 1, i se situa ara en 1,02. En les dades d'ahir era del 0,97, però amb tendència a l'alça. 

Les defuncions s'han mantingut i no se n'ha sumat cap de nova a la regió sanitària de Tarragona i fins ara 394 persones han perdut la vida per la Covid-19. Ara mateix als hospitals tarragonins hi ha 12 pacients ingressats i 2 a l'UCI, i la mitjana d'edat dels contagiats és de 33,74 anys.

L'Ebre suma dues noves defuncions

A la regió sanitària de l'Ebre la situació segueix complicant-se. Aquest dimecres 5 d'agost hi ha hagut 30 nous positius confirmats i deixen l'acumulat a la zona en 709 contagis de Covid-19. El risc de rebrot no para d'augmentar i es troba ja en el 168,11, amb tendència a continuar pujant. La bona notícia arriba si ens fixem en la Rt, la qual s'ha estabilitzat des d'ahir i segueix en l'1,30. Els positius confirmats per PCR a l'Ebre és de 74,50.

De la mateixa forma que va passar aquest dimarts, avui és també a la regió sanitària de l'Ebre on s'han de lamentar morts, concretament dues defuncions més que deixen el total de l'emergència sanitària en 55 difunts per coronavirus. Ara mateix, a l'Ebre, hi ha 11 pacients ingressats i 3 a l'UCI —tots tres del brot d'Amposta—, i la mitjana d'edat dels casos positius és de 46,44 anys.


Comentaris
PUNKITO
Cifras RIDICULAS comparadas con las medidas de protección. FUERA MASCARILLAS SEÑORES POLITICOS !!!!!