Dos membres de l'equip que fan proves PCR a l'Hotel Salut de Tarragona

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sumen 31 positius nous de Covid-19 aquest dijous

No s'ha registrat cap nova defunció des de l'últim balanç

El Departament de Salut ja ha fet públiques les últimes dades sobre la Covid-19 a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. La bona notícia és que no s'ha reportat cap defunció des de l'últim balanç, tanmateix els casos positius segueixen creixent tot i que en menor mesura. En aquest sentit, aquest dijous 6 d'agost s'han comptabilitzat 31 casos positius nous a Tarragona i l'Ebre, el que deixa el recompte total a la demarcació amb 3.495 contagis i 449 defuncions.

Segueix augmentant l'Rt a la regió sanitària de Tarragona

A la regió sanitària de Tarragona, aquest dijous hi ha hagut 22 casos positius nous confirmats de coronavirus, el que deixa la xifra total a Tarragona en els 2.777 contagis. El risc de rebrot continua augmentant i s ahir era del 49,44, avui és de 52,39, considerat mitjà. La taxa de confirmats per PCR també augmenta lleugerament i passa al 22,91 per cada 100.000 habitants, i la Rt continua pujant i se situa ja en l'1,13.

Les defuncions continuen estables des de fa dies i no se n'ha reportat cap de nova tampoc aquest dijous. Fins ara, a la regió sanitària de Tarragona han mort 394 persones per Covid-19. Ara mateix als hospitals tarragonins hi ha 12 pacients ingressats i 2 a l'UCI, i la mitjana d'edat dels contagiats és de 33,41 anys.

El risc de rebrot puja a la regió sanitària de l'Ebre

Després de dos dies consecutius amb noves defuncions, avui la regió sanitària de l'Ebre no ha sumat cap pèrdua i la xifra continua amb l'acumulat de 55 persones que han perdut la vida per coronavirus. No obstant això, els contagis sí que han augmentat, però amb menor mesura. Avui s'han reportat 9 positius confirmats per PCR nous i a la zona ja hi ha hagut 718 contagis de Covid-19 des de l'inici de l'emergència sanitària.

La mala notícia és que el risc de rebrot continua a l'alça i se situa ja al 169,58, davant del 168,11 que mostrava aquest dimecres. L'Rt però, continua desinflant-se i es troba ara en l'1,28. Els positius confirmats per PCR a l'Ebre són 76,19. Ara mateix, a l'Ebre, hi ha 10 pacients ingressats —un menys que ahir— i 3 a l'UCI —tots tres del brot d'Amposta—, i la mitjana d'edat dels casos positius és de 45,81 anys.


Comentaris