Tarragona s'acosta al centenar de morts per coronavirus i arriba als 1.152 contagiats

El Departament de Salut ha donat a conèixer les últimes dades a la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Continuen creixent els casos positius de coronavirus al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i, també, la tràgica xifra de morts. La greu situació que s'està vivint en aquests moments en diverses residències d'avis al territori fa que el recompte vagi augmentant de forma constant. Tanmateix, la demarcació de Tarragona continua sent un oasi si ho comparem amb les xifres que ens deixen dia a dia a la resta de Catalunya i l'Estat espanyol.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les dades que el Departament de Salut proporciona diàriament als mitjans de comunicació van tancar el dilluns 6 d'abril superant la xifra del miler de contagis a la demarcació de Tarragona, 1.098 concretament, i les morts es van situar a les 87 persones. Ara, s'han donat a conèixer els balanços d'aquest dimarts 7 d'abril i malauradament s'ha de seguir sumant tant en morts com en contagis.

A la regió sanitària de Tarragona s'han confirmat 52 casos nous de coronavirus, fent pujar el recompte a 1.029 contagiats. D'aquests, 303 es troben ingressats i 65 d'ells a l'UCI. També s'han hagut de lamentar 9 noves víctimes mortals elevant a 87 les defuncions al Camp de Tarragona.

A les Terres de l'Ebre només s'han diagnosticat 2 casos nous de coronavirus i ja són 123 els contagis a la zona. D'aquests pacients, 27 segueixen hospitalitzats, 10 dels quals a l'UCI, i també s'ha sumat un nou mort deixant en 10 la xifra de defuncions acumulades. La bona notícia arriba de nou amb dues altes a les Terres de l'Ebre. 

Així doncs, Tarragona s'acosta al centenar de morts aquests dimarts deixant el balanç en 97 defuncions i 1.152 contagis de la Covid-19.

Pel que fa a les dades a tot l'Estat, aquest dimarts 7 d'abril el nombre de morts ha tornat a créixer, després de quatre dies de consecuitiu descens. En les últimes 24 hores, i segons s'ha anunciat durant el matí des del Ministeri de Sanitat, han mort 743 persones infectades pel virus a tot l'Estat. El recompte de positius ha arribat a les 140.510 persones, de les quals 7.069 es troben a les UCI. La bona notícia de nou, tornen a ser les altes, les quals han arribat a les 43.208.

"📉DADES: Segueixen creixent els ERTO a la demarcació de Tarragona" "🔴COVID-19: Busquen voluntaris a Tarragona per iniciar l'assaig clínic d'Oriol Mitjà"