Imatge d'una ciutadana sotmetent-se a una prova PCR a Tarragona

La demarcació de Tarragona suma 43 nous contagis de coronavirus aquest dilluns

El risc de rebrot segueix baixant a l'Ebre, però puja lleugerament al Camp de Tarragona

Les comarques de Tarragona enceten la setmana amb bones previsions. Segons les dades del darrer balanç del Departament de Salut, aquest dilluns s'han registrat tan sols 43 nous casos de coronavirus i cap defunció. Així doncs, el total acumulat des de l'inici de la pandèmia és de 26.141 casos i les defuncions es mantenen en 763. Pel que fa al risc de rebrot, a les Terres de l'Ebre continua baixant de manera important, situant-se en els 88 punts, mentre que al Camp de Tarragona ha pujat lleugerament aquest dilluns i se situa en 123 punts.

Si desglossem les dades per regions sanitàries, al Camp de Tarragona s'han registrat, en les darreres 24 hores s'han registrat 36 nous casos de Covid-19, que eleven la xifra d'acumulats des de l'inici de la pandèmia en 20.787 casos. Pel que fa a les defuncions, no se n'han registrat cap i es mantenen en 643. El risc de rebrot es manté estable, però puja lleugerament aquest dilluns se situa en 123 punts (+4), mentre que la velocitat de reproducció del virus (Rt) puja mínimament fins al 0,86 (+0,05). Pel que fa als ingressos als hospitals del Camp de Tarragona, en aquests moments hi ha 118 pacients ingressats (+6). Les xifres a les UCI pugen fins als 395 pacients (+6) arreu de Catalunya, segons Salut. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A la ciutat de Reus el risc de rebrot puja aquest dilluns fins als 148 punts (+11) i la velocitat de propagació del virus augmenta també fins a 0,76 (+0,15). Els casos acumulats ja són de 5.702 i les defuncions 111. Segons Salut hi hauria 34 pacients ingressats per Covid. A Tarragona ciutat el risc de rebrot puja i torna a passar els 100 punts, situant-se en 112, i l'Rt augmenta lleugerament fins a 0,83. Des de l'inici de la pandèmia hi ha hagut 4.621 casos i 139 defuncions. Segons Salut, actualment, hi ha 22 pacients ingressats en hospitals de Tarragona

El risc de rebrot segueix caient a les Terres de l'Ebre

Pel que fa a les Terres de l’Ebre, Salut ha informat que s'han registrat 7 nous positius per coronavirus i cap nova defunció, amb un total acumulat de 5.354 contagis i 120 morts des de l’inici de la pandèmia. A la regió sanitària ebrenca el risc de rebrot segueix caient i se situa en els 88 punts (-9), amb una Rt de 0,67 (-0,03). Segons el Departament de Salut, als hospitals de l’Ebre hi hauria, ara mateix, un total de 30 pacients ingressats per la Covid-19 (-2).


Comentaris