Imatge de dues dones amb mascareta passejant pel carrer Monterols de Reus

Dos morts i tres positius en coronavirus a Tarragona en les darreres 24 hores

La demarcació acumula 2.428 contagis i 315 morts testades

Les comarques de Tarragona han registrat 3 casos nous de coronavirus durant les últimes 24 hores, segons l'informe diari del Departament de Salut. El total de positius acumulats al territori s'eleva ara fins als 2.428—2.102 al Camp de Tarragona i 326 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a les defuncions, s'han registrat dues morts en les darreres hores, elevant la xifra a les 430 morts acumulades.

Salut ha informat de 6 noves altes hospitalàries i ja són 1.188 els pacients que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra des de l'inici de la pandèmia, 1.059 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

315 defuncions testades a la demarcació

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Ara mateix, amb les darreres dades són 315 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 430 víctimes. En relació amb les residències, hi ha hagut un total de 85 defuncions per Covid-19 testades en aquestes instal·lacions —83 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.102 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 326 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 244 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 119 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades:  12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.059 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 386 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 44 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 300 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 29 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 119 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 83 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.