La demarcació de Tarragona supera el centenar de morts per coronavirus i acumula 1.206 casos

Hi ha hagut 54 nous casos positius i 7 defuncions
Imatge d'una persona amb mascareta sortint de l'Hospital Sant Joan de Reus | Laia Solanellas

El Departament de Salut ha anunciat les dades dels nous casos de contagis de coronavirus i les defuncions de les darreres 24 hores a la demarcació de Tarragona. Aquest dimecres, 8 d'abril, s'han registrat 54 nous casos de coronavirus i 7 defuncions al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Així doncs, a les comarques de Tarragona la xifra de casos acumulats és de 1.206, mentre que les defuncions ja han superat el centenar i en són 104.

A la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, concretament, s'han confirmat 49 nous casos de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 1.078 el nombre de confirmats acumulats. Del total d'acumulats, 285 es troben ingressats en hospitals, dels quals 61 continuen a l'UCI. En les darreres 24 hores s'han comptabilitzat 7 noves defuncions, elevant a 94 el nombre de morts acumulades al Camp de Tarragona.

Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, aquest dimecres hi ha hagut 5 nous casos confirmats de coronavirus, elevant a 128 els casos acumulats. D'aquests, n'hi ha 25 d'hospitalitzats, dels quals 10 a l'UCI. En aquestes darreres 24 hores no s'ha registrat cap mort a les Terres de l'Ebre, així que la xifra total continua sent de 10 defuncions. A més, s'han registrat 5 altes hospitalàries.

Continuen pujant les morts i contagis a Espanya

Respecte les dades a nivell espanyol, aquest dimecres la xifra de contagis total era de 146.690 casos, mentre que les defuncions ja arriben a a les 14.555. Pel que fa a les xifres a Catalunya, aquest dimarts es confirmaven 1.324 positius nous i 133 defuncions, elevant les xifres a un total de 29.647 contagis i 3.041 morts per coronavirus.

"✝L'impacte econòmic en les confraries: l'altra cara de la suspensió de la Setmana Santa" "🔴Per què Tarragona i l'Ebre són les regions menys afectades pel coronavirus?"