Imatge de diversos ciutadans passejant amb mascareta pel centre de Reus

Covid-19: 79 nous positius a les regions sanitàries de Tarragona i l'Ebre en les darreres 24 hores

Salut no confirma cap nova defunció | Baixen els pacients ingressats als hospitals

Important repunt d'infectats per coronavirus a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre en les últimes 24 hores. Segons les dades que ha fet públiques el Departament de Salut a primera hora del matí d'aquest dissabte, 8 d'agost, les dues regions sanitàries del Sud del país han sumat 79 nous positius per Covid-19, un salt que deixa la xifra total de contagiats en les 3.607 persones des de l'esclat de la pandèmia. Per contra, no s'ha hagut de lamentar cap nova defunció i el balanç acumulat es manté en les 449 víctimes.

Tarragona: risc de rebrot moderat amb 45 nous positius per Covid-19

En el cas de la regió sanitària del Camp de Tarragona, s'han confirmat 45 d'aquests nous positius, una xifra superior al balanç dels darrers dies, i les xifres oficials ja confirmen un total de 2.847 persones infectades i un total de 26 brots actius en aquests moments. El risc de rebrot es considera encara moderat, de 58 punts, però que consolida la dinàmica ascendent dels darrers dies. Destaca també el fet que baixen els ingressos hospitalaris de 14 a 11 pacients i es mantenen les 3 persones a la UCI que ja hi eren el dia anterior.

L'Ebre empitjora amb 15 brots actius i el risc de rebrots torna a màxims

A les Terres de l'Ebre, la nova actualització de Salut ha comportat un augment de 34 nous positius en coronavirus i la xifra actual és ja de 760 infectats acumulats i de 15 brots actius en aquests moments. La tendència també marca línies a l'alça en aquest sentit, fet que confirma un nou augment del risc de rebrot després de les noticies semioptimistes d'ahir. El risc es manté molt alt, torna a créixer i avui supera ja els 156 punts. Es mantenen les 11 persones ingressades als hospitals ebrencs que ahir ja hi eren, si bé la bona notícia és que s'ha passat de 4 a 3 pacients crítics a la Unitat de Cures Intensives (UCI). No s'ha registrat cap nova defunció des de la darrera actualització oficial.


Comentaris