La 'nova normalitat' a les botigues de Reus i Tarragona

Tarragona registra una nova mort i 8 positius nous en l'últim balanç

La demarcació acumula 2.444 contagis i 316 morts testades

L'informe diari del Departament de Salut ha registrat una nova mort  per coronavirus a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En concret, la defunció ha estat a la zona del Camp. En les últimes 24 hores també s'han registrat 8 casos nous de Covid-19 i, el total de positius acumulats al territori s'eleva fins als 2.444 —2.116 al Camp de Tarragona i 327 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a les defuncions, amb la nova mort registrada en les darreres hores, la xifra se situa a les 431 morts acumulades, entre confirmats i sospitosos.

Salut ha informat de 5 noves altes hospitalàries i ja són 1.194 els pacients que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra des de l'inici de la pandèmia, 1.065 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, amb les darreres dades són 316 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 431 víctimes. En relació amb les residències, hi ha 486 positius confirmats de coronavirus, hi ha hagut un total de 85 defuncions per Covid-19 testades en aquestes instal·lacions —83 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.116 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 327 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 470 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 245 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 119 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades:  11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.065  a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 387 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 44 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 301 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 29 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 119 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 83 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.