La demarcaci贸 de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

Salut no va donar dades aquest diumenge sobre la situaci贸 al Camp de Tarragona i la dada 茅s acumulada des de dissabte

Despr茅s d'una nova interrupci贸 del flux de les dades per part del Departament de Salut aquest diumenge, la xifra de nous positius i v铆ctimes mortals per coronavirus s'ha donat a con猫ixer aquest dilluns 6 d'abril. Segons ha informat Salut, a la regi贸 sanit脿ria de Tarragona hi ha hagut durant les darreres hores 9 morts per Covid-19 鈥攁ugmentant la dada als 78 difunts鈥 aix铆 com 137 casos positius nous, deixant aix铆 un total de 977 confirmats acumulats. D'aquesta xifra, 286 persones segueixen ingressades als hospitals de la demarcaci贸, 65 de les quals a les UCI.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

A la regi贸 sanit脿ria de les Terres de l'Ebre, aquest dilluns no s'ha notificat cap defunci贸 per coronavirus i es mant茅 a 9 la xifra de defuncions acumulada durant tota l'emerg猫ncia sanit脿ria. Pel que fa als casos, se n'han detectat tres nous que augmenten la dada als 121 durant tot el per铆ode. D'aquests malalts, 30 estan hospitalitzats, 9 d'ells a l'UCI. A l'Ebre tamb茅 s'ha donat a con猫ixer que hi ha hagut 4 altes.

El Camp de Tarragona 茅s la zona de Catalunya on menys afectaci贸 hi ha hagut per la Covid-19. Tanmateix, les resid猫ncies de gent gran s贸n ara mateix un dels principals problemes en la propagaci贸 del virus i focus principal de la majoria de v铆ctimes mortals. Malgrat tot, avui s'ha donat a con猫ixer una nova dada positiva, i 茅s que cada dia augmenten les altes fins al punt que a Catalunya ja se n'han comptabilitzat 10.000 el dia d'avui, una dada per a l'esperan莽a que comen莽a a deixar veure la llum al final del t煤nel.

"馃彞BONA NOT脥CIA: La xifra de llits d'hotel per a pacients i sanitaris de la Covid-19 a TGN" "鉂凬OM脡S FALTA AIX脪: El nou cop dur que acaba de con猫ixer Tarragona"