Dues sanitàries protegides preparant el material per realitzar proves PCR

El 5,6% dels tarragonins ha generat anticossos de la Covid-19, segons les últimes dades de seroprevalença

Arreu de Catalunya el percentatge s'enfila fins a l'11,6% | Tarragona, a la cua de les demarcacions catalanes, amb diferència

L'11,6 % dels catalans i el 9,9 % dels ciutadans de tot l'Estat espanyol ha generat anticossos del coronavirus, segons la quarta onada de l'estudi de seroprevalença. L'estudi impulsat pel Ministeri de Sanitat i l'Institut Carlos III revela que el 12,4% de la població de la demarcació de Barcelona, l'11,4% de la de Girona, el 12,2% de la de Lleida i el 5,6% de la de Tarragona tenen anticossos del coronavirus. Aquestes són les dades de prevalença global, que té en compte també les dades dels anteriors estudis. Les dades de la quarta onada s'han obtingut entre el 16 i el 29 de novembre i hi han participat 51.709 persones. Es farà una cinquena onada el mes de febrer i una sisena al maig.

La prevalença actual a Catalunya, sense tenir en compte els estudis anteriors, és del 9,2%. El 9,8% de la població de la demarcació de Barcelona, el 8,7 % de la de Girona, el 10,4 % de la de Lleida i el 4,4% de la de Tarragona tenen anticossos del coronavirus si només es tenen en compte els resultats de la quarta onada realitzada la segona quinzena de novembre.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!