'Per tu i per mi, ara compra d'aquí' vol promoure el comerç local i la venda de productes pròxims.

La Diputació de Tarragona impulsa una campanya per potenciar el comerç de proximitat

'Per tu i per mi, ara compra d'aquí' és el nom de la proposta, que es difondrà pels mitjans de comunicació, una nova pàgina web i les xarxes socials

'Per tu i per mi, ara compra d'aquí'  és l'eslògan de la nova campanya  institucional de la Diputació de Tarragona amb què vol promoure el comerçdeproximitat  i els productes locals entre la població de la regió. Forma part del seguit de mesures  que l'àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria està prenent per tal de reactivar  l'economia arran de la pandèmia de la Covid-19, i especialment, espera sensibilitzar  els consumidors de la importància de comprar en petits establiments i mercats  municipals i setmanals que formen part del teixit comercial de pobles i ciutats.

Es tracta d'una campanya que segueix la línia que tant la Diputació com alguns ajuntaments i d'altres institucions estan portant a terme aquests darrers mesos amb el subministrament d'ajuts  i la posada a punt de campanyes com aquesta. Al mateix temps, amb ella, es vol promoure també la sortida  al mercat dels productes agroalimentaris  de proximitat del Camp, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

La campanya es difondrà per tots els mitjans i les xarxes socials

La campanya es difondrà en diferents mitjans de comunicació, des de la televisió i la ràdio fins a diaris i revistes, i també les  xarxes socials. A més, s'ha posat a punt una web específica dins la pàgina de la Diputació que aglutina la informació més rellevant sobre la campanya i que, en una següent fase, servirà de directori  dels petits comerços de la demarcació que hi vulguin ser per reforçar la seva presència en el món digital i potenciar  així el seu posicionament. La web també permet descarregar  lliurement els cartells i els bàners  de la campanya, per tal de visibilitzar-la als establiments i altres indrets estratègics.

«Ara més que mai, hem de recuperar  la vida als petits comerços dels pobles i ciutats, que són una peça clau  de l'economia local», assenyala el diputat delegat d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Francesc Barbero. Afegeix, que la campanya 'Per tu i per a mi, ara compra d'aquí' «ha de contribuir a aquest objectiu d'enfortir el teixit comercial de les nostres comarques, dins del pla que a la Diputació vam encetar fa mesos per pal·liar els efectes de la Covid-19 i afavorir la  represa econòmica  al territori».