La Diputació rellança una nova convocatòria dels premis Emprèn

Els guanyadors rebran 35.000 euros de finançament per tirar endavant cinc projectes
Els premis Emprèn del 2018 van guardonar diversos joves emprenedors de la demarcació | TarragonaDigital.com

La Diputació de Tarragona ha anunciat el rellançament de la convocatòria dels premis Emprèn al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. La iniciativa, de caràcter anual, té per objectiu ajudar als joves emprenedors de la demarcació que necessiten suport i finançament per tirar endavant alguna de les iniciatives empresarials que han ideat. Els interessats a participar ja poden inscriure's, i tindran fins al pròxim 28 de juny per fer arribar les seves propostes als guardons.

 

 

Des de l'any 2013, els premis han donat empenta a gairebé 150 projectes empresarials de la demarcació, totes elles amb el factor comú del «creixement econòmic, social i sostenible» vinculat al territori. La nova convocatòria proposa cinc categories diferents en funció dels sectors a què s'adrecin els projectes: turisme, cultura i experiències, salut i esport; tecnologia i innovació, eficiència energètica i sostenibilitat i economia social.

 

Els Emprèn 2019 de la Diputació de Tarragona: 5 premis de 5.000 euros i 10 premis de 1.000

Els guardons per als emprenedors tarragonins contemplen dues maneres de premiar projectes. Els considerats guanyadors de cadascuna de les cinc categories rebran un premi econòmic de 5.000 euros cadascun. A més, el jurat es reserva l'atorgament de 10 premis finalistes, cadascun d'ells valorat en 1.000 euros, per a altres propostes. A més, totes aquestes distincions rebran l'assessorament tècnic que necessitin durant un any per donar forma al projecte que han dissenyat.

 

L'any passat, més de 40 projectes van optar el reconeixement i el suport dels premis Emprèn. Es van guardonar propostes com una aplicació mòbil de jocs educatius, un dispositiu de control remot de la funció renal, un projecte mediambiental per extreure diòxid de carboni a baix cost, un negoci d'horta saludable i sostenible i una iniciativa de serveis a domicili per a persones amb demència.

També et pot interessar