GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Diputació de Tarragona també trenca el contracte amb l'empresa de neteja Tempo

La companyia no paga les seves treballadores des de la tardor de 2019
Els treballadors i treballadores de Tempo van traslladar les seves protestes al Palau de la Diputació de Tarragona | Cedida

La Diputació de Tarragona també es desfà de l'empresa de neteja Tempo i ha decidit trencar el contracte que les vinculava en constatar els «incompliments del contractista», reiterats, després que l'empresa es declarés en suspensió de pagaments a la tardor del 2019, deixés de pagar a les treballadores, aquestes iniciessin protestes i vagues i el servei previst s'evaporés. Altres ajuntaments com el de Salou o el d'Altafulla han decidit seguir el mateix camí i donar per rescindits els contractes amb Tempo en les darreres setmanes.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Junta de Govern de la Diputació ha aprovat la resolució aquest dijous, 30 de gener, en entendre que la rescissió contractual permet «trobar una sortida satisfactòria a la situació que ha afectat les treballadores i els treballadors de Tempo en els últims mesos». Ara, han anunciat que serà una altra empresa qui assumirà provisionalment les feines de manera urgent i ja ha mogut tots els tràmits per obrir una nova licitació definitiva del servei de neteja a diversos edificis de la seva propietat, igual que el que en el seu dia se li va encarregar a la polèmica Tempo. Un cop s'adjudiqui i formalitzi aquest nou contracte, tan aviat com sigui possible, la prestació del servei tornarà a la normalitat.

 

També et pot interessar