El Doctor Sergi Boada, nou president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

El Dr. Sergi Boada, nou president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

Les primeres accions previstes en el Col·legi de Metges seran a nivell intern

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) ja té nou president. El Doctor Sergi Boada Pié serà el nou president durant els pròxims 4 anys, després d'obtenir 1.395 vots en els comicis que certifiquen una victòria davant la Dra. Maria Remedios Rico, que n'ha obtingut 504.

El Dr. Boada, en ser escollit, ha destacat que «ha estat una participació històrica. Crec que en cap elecció dels diferents col·legis de metges s’ha arribat a aquest percentatge, felicitar també a l’altra candidatura per la campanya». A més, ha posat èmfasi en la gran responsabilitat «perquè el fet que hi hagi tanta gent darrera nostre, ens dona molta responsabilitat i il·lusió per tirar endavant aquest projecte».

Les primeres accions previstes en el Col·legi de Metges seran a nivell intern, realitzar una auditoria i en l'àmbit extern treballar amb «les autoritats sanitàries, de la població civil i dels metges per ajudar i liderar tota la informació necessària per poder lluitar contra la pandèmia», declarava el Dr. Boada.

En les eleccions que s'han celebrat pel COMT, hi havia 3.463 metges i metgesses del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre cridats a votar.

Una jornada històrica protagonitzada pel vot per correu

En uns comicis del COMT, mai s'havia registrat una participació tan elevada. Més de 1.900 col·legiats censats al COMT van exercir el seu dret a vot i, en comprovar tota la documentació, se n'han acceptat 1.731, essent un 50% de la col·legiació. En les últimes eleccions l'any 2016, se'n van comptabilitzar 1.291. Durant la jornada electoral hi ha hagut tres seus per votar: Tarragona, Reus i Tortosa.

La presa de possessió del càrrec del Doctor Sergi Boada Pié serà el pròxim dimarts 27 d’octubre.
 


Comentaris