Emili Correig Manresa

L'empresari Emili Correig Manresa proclamat nou president de la Fundació Gresol

A la reunió anual de l'entitat també es va escollir els nous membres del Patronat

L'empresari Emili Correig Manresa ha estat escollit nou president de la Fundació Gresol, l'agrupació d'empreses del territori. Emili Correig és un reusenc que presidirà l'entitat durant un període de dos anys, tanmateix anirà acompanyat dels nous membres del Patronat. 

Emili Correig Manresa, nou president de Fundació Gresol

El Club Nàutic de Tarragona va acollir el passat 13 de febrer la reunió anual de la Fundació Gresol, on a banda de reunir una quarantena d'empresaris també es va escollir el nou president de l'entitat. En aquesta ocasió el reusenc i director de l'empresa Indústries Preciber serà l'encarregat de dirigir l'entitat durant dos anys. D'altra banda, també es va escollir els nous membres del Patronat de la institució.

Empresari de renom al territori

Emili Correig Manresa és un empresari que es dedica al sector de la metal·lúrgia a Reus, amb l'empresa Indústries Preciber. Aquesta societat es dedica a la micro-mecànica de precisió, concretament a la fabricació de peces d'alta precisió per a diferents sectors com l'industrial o el mèdic. Una empresa arrelada a Reus des de l'any 1970 i que s'ha proclamat com a organització de referència en el sector al territori per la seva tasca.

Emili Correig Manresa
Emili Correig ha estat escollit president de la Fundació Gresol | Cedida

 

Director d'Indústries Preciber

Indústries Preciber situa la seva seu a Reus i es basa en una empresa familiar on hi treballen prop de 140 persones. Gran part de la seva producció és exportada, per aquest motiu es posiciona com una de les empreses de referència al territori. 

El nou director de la Fundació Gresol ha entrat en substitució de Julián Mollá Rudiez, que va estar al càrrec de l'agrupació d'empreses. En aquesta nova etapa Emili Correig Manresa anirà acompanyat d'un nou personal al Patronat que l'ajudarà a gestionar l'entitat.

La Fundació Gresol impulsa el món empresarial 

La Fundació Gresol està formada per prop de 150 empresaris del Camp de Tarragona que representen algunes de les empreses més importants del territori. Una organització que posa sobre la taula diferents  idees, experiències i que promou les iniciatives empresarials.  La Fundació Gresol es va fundar fa 25 anys i va néixer amb l'objectiu d'unir als empresaris i donar un valor afegit a les comarques de Tarragona.