NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Futurs enòlegs de la URV passen l’estiu formant-se a Alemanya

Sis estudiants del grau d’Enologia i el Màster en Begudes Fermentades formen part del programa europeu per millorar l'ocupabilitat
Els alumnes tarragonins aconseguiran nous camins per treballar com a enòlegs | Cedida

 

Un total de sis estudiants gel grau d’Enologia i el Màster en Begudes Fermentades de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han passat la segona quinzena de juliol formant-se a Geisenheim, Alemanya, en una escola d’estiu sobre viticultura ecològica dins el marc d'un projecte europeu de formació i ocupabilitat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Han compartit experiència amb altres 24 alumnes de Bordeus, Torí, Bucarest i els amfitrions alemanys, a més de fer-ho amb un total de 12 professors que els han donat un cop de mà a l’hora de formar-se, descobrir i explorar les possibilitats d’aquesta especialitat, els vins ecològics, com a sortida professional dels estudiants.

 

La trobada europea vol millorar els índexs d'ocupabilitat laboral dels futurs enòlegs

Des de la Rovira i Virgili valoren de forma molt positiva l’estada quant a «l’intercanvi de coneixements i l’enfocament dels conceptes tècnics d’una forma diferent». La trobada vol impulsar una millora de les habilitats i competències dels futurs enòlegs en l’àmbit de la viticultura ecològica «per tal de millorar l’ocupabilitat i el desenvolupament» dels alumnes.

 

L'objectiu és orientar-los en l'especialitat dels vins ecològics per tal d'enfocar el seu recorregut professional tan bon punt entrin al món laboral. El projecte europeu s’emmarca com a ‘Escola d’Estiu de Viticultura i Enologia Orgànica’ i l’any que ve, en la seva segona edició, tindrà com a amfitriona a la Rovira i Virgili de Tarragona.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Marc
En ves d'anar a Batea o a Gratallops...van a Alemanya..que de fer vins ni pvta idea. Quins genis aquests professors i aquests enòlegs eh? jajaja