GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Qui guanyarà les eleccions municipals al teu municipi?

TarragonaDigital.com posa en marxa un seguit d'enquestes de cara a les eleccions municipals del 26 de maig
Les eleccions municipals se celebraran el 26 de maig. | Laia Solanellas

 

Després de les eleccions generals que han repartit els diputats al Congrés de Diputats i han configurat el Senat, ara és el torn de les eleccions més properes: les municipals. El proper 26 de maig els veïns i veïnes de tots els municipis estan cridats de nou a les urnes per decidir aquest cop qui manarà als respectius ajuntaments durant els propers quatre anys. Des de la ciutat de Tarragona fins a Alcover, TarragonaDigital.com ha posat en marxa un seguit d'enquestes totalment anònimes perquè digueu la vostra i voteu el partit que creieu que serà el que guanyarà als comicis municipals.

 

Per accedir a les enquestes podeu clicar en aquest enllaç i escollir la del vostre municipi o també podeu accedir directament al poble o ciutat que us interessa en els enllaços que us deixem tot seguit. TarragonaDigital.com farà un seguiment exhaustiu de la informació sobre les eleccions municipals al Camp de Tarragona i podeu anar seguint totes les notícies a l'espai Eleccions Municipals 2019. També podeu consultar totes les llistes electorals de tots els pobles i ciutats del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre clicant en aquest enllaç.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENQUESTA: A qui votaràs a les eleccions municipals del 26 de maig a Salou? Clica aquí per votar!