alumne gel hidroalcohòlic

L'Escola del Montgoi de Vilaverd i la Llar d'Infants Ding-Dong de Tivissa, confinades

Actualment hi ha 2.927 persones confinades en els centres escolars de les comarques tarragonines

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de Covid-19 a les comarques de Tarragona són 121 entre el Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, segons les dades del Departament d'Educació. Aquestes dades cada cop són més baixes, però a hores d'ara hi ha dues escoles totalment confinades a la demarcació: la llar d'infants Ding-Dong de Tivissa, a la Ribera d'Ebre; i l'escola del Montgoi-ZER Poblet de Vilaverd, a la Conca de Barberà. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

82 centres afectats a les comarques tarragonines

Actualment hi ha 2.927 persones confinades en els centres escolars de les comarques tarragonines. D'aquests, 2.797 són alumnes dels centres, mentre que 130 són professors o treballadors d'aquests. Si ho dividim entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, en el primer, segons Educació, hi ha 2.187 alumnes i 107 professors confinats, mentre en la segona zona, 610 i 130, respectivament. 

Aquests alumnes i professors corresponen a un total de 82 centres educatius de les nostres comarques. Al Camp de Tarragona hi ha 64 centres afectats per la Covid-19, mentre a les Terres de l'Ebre, 18.

Milloren les dades a Catalunya

El Departament d'Educació cada cop porta més bones notícies als seus centres. Tot i que hi ha quatre escoles confinades arreu del territori que són l'escola de Les Avellanes-ZER Montsec de les Avellanes i Santa Linya (Noguera) i l'escola bressol municipal de Llívia de Lleida (Segrià), més les dues a la demarcació de Tarragona, el nombre de grups escolars confinats per un positiu de Covid-19 ha baixat fins als 1.458, 113 menys que els de dilluns. Aquesta dada correspon al 2,02% del total.

Hi ha 34.623 persones confinades, 2.628 menys que en el balanç anterior. D'aquestes, 32.944 són alumnes, 1.612 docents i personal d'administració i serveis i 67 personal extern. En els darrers deu dies s'han confirmat 3.509 positius, 3.204 entre alumnat, 280 entre docents i personal d'administració i 25 entre personal extern. Els positius acumulats declarats són 26.842, 174 més que en el balanç anterior. 
 


Comentaris